Trabzonspor'da işler karıştı

TAKİP ET

Trabzonspor'da şampiyonluğun kaçtı, tek hedef Türkiye Kupası kaldı, ayrıca Hüseyin Çimşir de gönderildi.

Trabzonspor’da şampiyonluğun kaçtı, tek hedef Türkiye Kupası kaldı, ayrıca Hüseyin Çimşir de gönderildi.

Süper Lig’de 33. Hafta sonunda Trabzonspor şampiyonluk yarışına havlu attı ve Başakşehir şampiyon oldu. Kaçan şampiyonluğun ardından teknik direktör Hüseyin Çimşir’le yollar ayrıldı. Gelen son dakika Trabzonspor Haberleri ise bordo mavililerin yardımcı antrenör Eddie Newton ile son maçlara çıkacağı yönünde..

Lige verilen pandemi arası sonrası liderlik koltuğundan olan bordo mavililer, ilk maçta Göztepe’yi mağlup ederek şampiyonluk için umut verse de , Alanyaspor ve Ankaragücü ile berabere kalarak büyük darbe aldı. Şampiyonluk yolunda avantajı Başakşehir’e vererek moralleri bozdu. Galatasaray galibiyetiyle umutlanan camia Antalyaspor beraberliği ve üst üste önce Denizlispor sonra da Konyaspor mağlubiyetleriyle yıkım yaşadı. Bu gelişmelerin ardından teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollar ayrıldı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Fırtına, şimdilik yola yardımcı antrenör Eddie Newton ile devam edecek. Devre arasında Chelsea’den gelen Newton yönetimindeki bordo mavililer Süper Lig’in son maçında Kayserispor karşısına ve Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor karşısına çıkacak.

Yine bir son dakika Trabzonspor haberi de bordo mavililerin yeni teknik direktörünün kim olacağı konusunda geldi. Henüz yönetim içerisinden teknik adam ismi sızmazken basında Abdullah Avcı, Şota Arvelazde ve Kenan Koçak isimleri anılmaya başladı.

Bilindiği üzere bu isimlerden Şota Arveladze daha önce bordo mavililerde teknik direktörlük görevi üstlenmiş ancak şanssız bir dönem yaşamıştı. Abdullah Avcı ise en son Beşiktaş’ta görev yapmış ve başarısız sonuçların ardından yollar ayrılmıştı. Diğer isim Kenan Koçak ise Bundesliga ekibi Hannover’i çalıştırıyor.

Trabzonspor ile ilgili detaylı haberler için tıklayınız: www.spor61.net