TOKİ Kurası Cuma Günü Çekilecek

TAKİP ET

Karaman Akçaşehirlilere iki müjde birden geldi; TOKİ konutları için kura çekilecek ve yeni düğün salonu hizmete giriyor...

Karaman Akçaşehirlilere iki müjde birden geldi; TOKİ konutları için kura çekilecek ve yeni düğün salonu hizmete giriyor...

Akçeşehir'de yapılacak olan TOKİ konutları için Cuma günü saat 11:00 de online olarak kura çekilişi yapılacak.

Akçaşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Kasabamız da yapılacak toplu konut projesiyle ilgili TOKİ hak sahipliği kura belirleme takvimine göre 03.07.2020 cuma günü saat 11:00 de TOKİ”nin kurumsal internet sayfalarından canlı olarak kura çekilişi yapılacaktır.

Ayrıca Belediyemiz envanterine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibeli yeni Beko Kazıcı Yükleyici verilmiştir.

Konuyla ilgili projenin başından itibaren ilgileri eksik etmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın; Murat KURUM’a Milletvekillerimiz Sayın; Recep ŞEKER ve Selman Oğuzhan ESER’e Karaman AK Parti İl Başkanı Sayın; Abidin ÇAĞLAYAN’a ve emeği geçen tüm herkese Kasabam ve şahsım adına teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

DÜĞÜN SALONU AÇILDI

Öte yandan Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmer Yirşen'in gayretle tamamlanan düğün salonu da Akçaşehirlilerin hizmetine verildiğDüğüns alonumuz siz kıymetli halkımızın hizmetine geçmiş olup günler öncesinde gün ayırtan çiftlerimizin gün içinde ilk makbuzlarını kestik. İlk müşterimiz Ahmet Atila, ikinci müşterimiz Ali Rıza Şahin. Ailelerine hayırlı olsun diler çiftlerimize bir ömür mutluluklar temenni ederiz." denildi.