Tercüme Bürosu

TAKİP ET

​​​​​​​Dil ihtiyacının giderildiği yerler olarak ifade edilen tercüme bürosu her türlü çalışma alanına...

Dil ihtiyacının giderildiği yerler olarak ifade edilen tercüme bürosu her türlü çalışma alanına yönelik hizmet verir. Kişi ya da kurumların istek ve gereksinimlerine göre hizmet sunan bu yerler tercümanlar ile çeviri ihtiyacı olanları bir araya getirir. Sözlü ve yazılı olarak gerçekleşen çevirilerde tüm diller için destek sunulur. Çevirilerde başarılı sonuçlar elde edilebilmesi adına tercüme bürosu bünyesinde tecrübeli ve eğitimli çevirmenler bulunur. Her biri farklı alanlara yönelik hizmet veren bu tercümanlar hızlı düşünme ve analiz etme gibi yeteneklere sahiptir. Geniş bir çalışma yelpazesine sahip olan bürolar sektör ayrımı yapmadan faaliyet gösterirler.

Tercüme hizmetlerinin en çok talep gördüğü alanlar arasında tekstil, inşaat, resmi kurumlar, iş anlaşmaları, hukuk, kuyum ve döviz, çalışma izni tercümesi, vize işlemleri, dış ticaret firmaları, kişisel çeviri istekleri gibi alanlar yer alır. Her bir alan için o konuda bilgi dağarcığı ve terim bilgisi geniş olan çevirmenler görev alır. Tercüme bürosunun işinde profesyonel olması doğru işe doğru kişinin bakmasını sağlar.

Çeviri Bürosu

Sektörlere dil olanağı sunan çeviri bürosu daima uzman personel çalıştırır. En çok kullanılan yabancı diller için tercüman sayısı fazla olup her bir çevirmen istenilen zamanda teslimat yapar. Serbest çalışma prensibine sahip olan tercümanlar mesleğinde en iyi olmaları sayesinde tüm çeviri metinlerini kalite düzeyi yüksek şekilde teslim ederler.

 Ülkeler arası ilişkilerin gün geçtikçe daha fazla artması tercüme sektörüne yön vermektedir. Bu amaçla çeviri bürosu bünyesinde mütercim tercümanlar, proje koordinatörleri, redaktörler, dil bilimciler gibi personeller bulunur. Bu kişiler tercümenin en iyi şekilde tamamlanmasını sağlarlar. Çevirisi yapılan her bir içerik çeşitli kontrollerden geçirildikten sonra kullanıcısına teslim edilir ve kusursuz olmasına ekstra özen gösterilir.