Surivorda Kim Elendi? 7 Temmuz 2020

TAKİP ET

En çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020'nin finaline çok az zaman kaldı.

En çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020'nin finaline çok az zaman kaldı.

Haftaya şampiyon ismin belli olacağı Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. Son zamanlarda performansıyla dikkat çeken ve üst üste dokunulmazlıklar alan Sercan adaya veda etti. Vedalaşma sırasında Barış'ın sözleri ise konseye damga vurdu.

Survivor 2020'de finale sayılı günler kaldı. 14 Temmuz'da Survivor 2020 şampiyonunun belli olacağı yarışmada adaya bir isim daha veda etti.

Son haftalarda gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sercan Yıldırım bu hafta adaya veda eden isim oldu. Elif ile ünlülerden son iki kişi kalan Sercan veda anında yakın arkadaşıyla duygusal anlar yaşadı.

Adadaki diğer arkadaşlarıyla vedalaşan Sercan ile Barış'ın arasında yaşanan diyalog ise geceye damga vurdu.

Barış, Sercan Yıldırım'la vedalaşırken "Nisa olayında asla seni satmadım' dedi.

Sosyal medyada oldukça konuşulan bu diyalog konseye damga vurdu.

Sercan Yıldırım elenmesi sonrası şu ifadeleri kullandı:

Duygusallığım elendiğim için değil burada geçirdiğim vakit için. Survivor hayatımı etkiledi. Burada her şeyi yaşadım diyebilirim. Burası beni yeniden hayata döndürdü. İçim rahat gidiyorum, buradakiler de burada olmayanlar da bana çok şey kattı.

Ben onları ayrı ayrı çok seviyorum. Ailemi, sevenlerimi gururlandırdığımı düşünüyorum. Seninle (Acun Ilıcalı) burada olduğum için çok şanslıyım. İnşallah buradan sonra da beraber olmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum, başka söyleyeceğim bir şey yok."