Smart Güneş Teknolojileri iletişim ajansını seçti

TAKİP ET

ANKARA (AA) - Avrupa'nın entegre güneş enerjisi şirketlerinden Smart Güneş Teknolojileri'nin tüm iletişim faaliyetleri "Excel İletişim" tarafından yürütülecek.Şirketten...

ANKARA (AA) - Avrupa'nın entegre güneş enerjisi şirketlerinden Smart Güneş Teknolojileri'nin tüm iletişim faaliyetleri Excel İletişim tarafından yürütülecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni dönemde Smart Güneş Teknolojileri'nin tüm iletişim faaliyetleri, hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan, tüm paydaşlarını sürekli başarıya taşımayı misyon edinen Excel İletişim oldu.

Excel İletişim, iş birliği kapsamında Smart Güneş Teknolojileri'nin kurumsal iletişim ve pazarlama iletişimi, iç iletişim, medya ilişkileri yönetimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi gibi iletişim çalışmalarını yürütecek.

Anahtar teslim kurulum hizmetleri ve PV modül üretiminden oluşan iki ana iş kolunda iş ortaklarına geniş yelpazede güneş enerjisi çözümleri sunan Smart Güneş Teknolojileri, elde ettiği entegre hizmet yetkinliğiyle kısa sürede güneş enerjisi alanında Avrupa'nın önde gelen şirketleri arasına girmeyi başarmıştır.

Türkiye'nin halka açık tek güneş paneli üreticisi Smart Güneş Teknolojileri yurt dışındaki şirketleri ve Türkiye'de bulunan ofisleri ile birlikte, Gebze ve Dilovası panel üretim tesislerinden sonra, yatırımı devam eden Aliağa Hücre Üretim Tesisi ile de yenilenebilir enerjiye yatırım yapmaya devam ediyor.



AA