Sinan Siner &a Ümit Akbulut Ünlü Futbolcu Ronaldinho'yu Türkiye'ye Getiriyor

TAKİP ET

Sin Management ve B4L iş birliğiyle, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'yu Türkiye'ye getirmek için Brezilya'ya giden Sinan Siner, ülkesine döner dönmez müjdeli haberi paylaştı.

Sin Management ve B4L iş birliğiyle, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’yu Türkiye’ye getirmek için Brezilya’ya giden Sinan Siner, ülkesine döner dönmez müjdeli haberi paylaştı.

Dünya starlarını Türkiye'ye getiren, menajerliğini üstlenen Sin Management’ın kurucusu Sinan Siner, Şubat ayında ünlü futbolcu Ronaldinho ile yeni iş birliğini konuşmak ve Ümit Akbulut ile kendisini Türkiye’ye götürmek için Brezilya’ya seyahat etmişti.

4 sene aradan sonra sürpriz bir proje için yeniden ülkemize gelmesi konuşulan dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho ile görüşmesinin ardından Sinan Siner, çok kısa süre içerisinde tekrardan Türkiye'de ağırlayacak olmasından gurur duyduğunu, yeni projelerle ses getireceğini söyledi.

“Ümit Akbulut ile Sin Management ve B4L olarak dünyaca ünlü starları sayısız kez Türkiye’de ağırladık. 4 senenin ardından Ronaldinho’yu ikinci kez ülkemize getirmek ve proje detaylarını görüşmek için 11 Şubat’ta Brezilya’ya gittim. Ronaldinho ile el sıkıştıktan sonra COVID-19 sebebiyle zor şartlarda gecikmeli olarak Türkiye’ye döndüm.

Brezilya'da ertelenen uçuş sebebiyle fazladan geçirdiğim zamanı fırsata çevirdim diyebilirim. Brezilya’daki dünyaca ünlü futbolcularla bir araya gelip, potansiyel iş birliklerini değerlendirdik. Sin Management ve B4L ile Ronaldinho’dan sonra dev isimleri ülkemize getirmeye devam edeceğiz.”

İnstagram hesabından dünya starları ile paylaştığı görüntüler, Türkiye'de en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı. Sinan Siner'in görüntüleri paylaşmasının ardından sosyal medya hesaplarında artış olduğu gözlendi.