Sevgilinizin En Çok Beğeneceği O Model: Baget Yüzük…

TAKİP ET

Baget yüzükler farklı karatlarda farklı en boy oranları ile piyasada yerini almıştır.

Baget yüzükler farklı karatlarda farklı en boy oranları ile piyasada yerini almıştır.

Prenses kesim ve baget kesim aynı anlamlara gelmektedir ve bu tip yüzükler özellikle genç kadınlar tarafından çok beğenilmektedir. Ortalarında daha büyük karatta pırlanta bulunduran baget yüzük tabii ki biraz daha pahalıdır fakat sevgilinizin mutluluğu ve parmaklarında o yüzüğü gururla taşıması sizin için yetmez mi?

Baget Yüzükte Daha Güzelini Yine O Marka Yaptı!
Hangi marka dediğinizi duyar gibiyiz. Tabi ki Jewelous Pırlanta ’dan bahsediyoruz. Dayanılmaz güzellikteki, yerine göre ihtişamlı, yerine göre minimalist tasarımlarıyla müşterilerini günbegün etkileyen firmamız sizin ve sevgilinizin mutluluğu için dur durak bilmeden çalışıyor. Baget pırlanta modellerimizden en çok tercih edilen yüzüklerimizden bazıları siz değerli müşterilerimiz için sıralanmıştır:

0.50 Karat Baget Taşlı Pırlanta Yüzük: 0.50 karat diyip geçmeyin. Muhteşem güzellikteki bu baget yüzüğü sakın kaçırmayın. Bu kadar övdüğümüz tektaşımızı bir de sitesinden görün, bayılacaksınız.

0.69 Karat Baget Taşlı Pırlanta Yüzük: Bu harika ve eşsiz modelimize başka bir sitede rastlamamış olmanız çok normal çünkü modellerimiz için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Hemen sitemize uğrayıp modelimizi kendi gözlerinizle görün.

0.50 Karat Renkli Baget Taşlı Pırlanta Yüzük(ler): 5 farklı renk seçeneği olan bu baget taşlı pırlanta yüzüklere hayran kalacaksınız.

Aşkınızı Baget Yüzükle Anlamlandırmanızın Tam Sırası!

Evet, biliyoruz ki aşkın temel taşları dürüstlük, bağlılık, saygı ve güvendir. Fakat bir taş daha olsa güzel olmaz mıydı? Eminiz biricik sevdiğiniz de bizim gibi düşünecektir. Eşsiz baget pırlanta modellerimizden birini hemen sipariş verin hızlı ve sigortalı kargo ile güvenle kapınıza kadar ulaştıralım. İşte bu https://www.jewelouspirlanta.com/pirlanta-baget-yuzukler/ siteden aradığınız modeli sevgilinize hediye edin.