Serikli pehlivanlar altınla ödüllendirildi

TAKİP ET

23. Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde dereceye giren Serik Belediyesi pehlivanları altınla ödüllendirildi.Kumluca'daki güreşlerde Serikli...

23. Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde dereceye giren Serik Belediyesi pehlivanları altınla ödüllendirildi.

Kumluca'daki güreşlerde Serikli pehlivanlardan baş altında Osman Kan, büyük ortada Bayram Aslantaş, deste ortada Ramazan Çilenker birinci, teşvikte ise Soykan Kındır üçüncü oldu.

Dereceye giren pehlivanlar için Serik Belediyesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Enver Aputkan, Belediye Başkan Yardımcısı Çağatay Yalçın, Serik Belediyepsor Başkanı Halil Deligöz, Belediye Spor İşleri Müdürü Ali İşlek ile iş insanı Cemal Ekşioğlu katıldı.

Törende iş insanı Cemal Ekşioğlu tarafından pehlivanlar altınla ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Aputkan, "Sürekli çalışmak zorundayız. Başarıya ulaşmak çalışmakla gelir. Pehlivanlarımıza güveniyoruz. Dereceye giren pehlivanlarımıza teşekkür ediyorum. Kırkpınar güreşlerine çok iyi çalışıp, orada da derece yapacaklarına inancım sonsuz. Pehlivanlarımızın çalışmaları için yeni saha hazırlatıyoruz. Ekim ayının ilk haftasında da Serik'te de pehlivan güreşleri tertip edeceğiz." dedi.

Elmalı eski güreş ağası ve iş insanı Ekşioğlu ise, "Ata sporumuz olan yağlı pehlivan güreşlerine eskiden olduğu gibi şimdi de her türlü desteğe hazırız. Pehlivanlarımıza başarılar dilerim." diye konuştu.