Samimi İslami Sohbet Odaları

TAKİP ET

Günümüzde internet önemli yerler de bulunmaktadır tabi interneti birçok alanında kullandığımız bir gerçek olduğunu belirtmemize gerek olmadığına inanıyorum.

Günümüzde internet önemli yerler de bulunmaktadır tabi interneti birçok alanında kullandığımız bir gerçek olduğunu belirtmemize gerek olmadığına inanıyorum.

Özellikle her gün binlerce internet sayfası açılmakta olduğu da ayrı bir gerçektir islami sohbet odalarına açma nedenlerinden bir tanesi de İslam aleminin inandığı kutsal değerleri konuşabileceğimiz tartışa bileceğimiz merak ettiğimiz istanbul hakkında soruları sorabileceğimiz bir sohbet odasına ihtiyaç olduğunu fark ettik bundan ötürü Mümin kardeşlerimizin dini konularda tartışa bilecekleri sohbet edebilecekleri bir platform oluşturmaya karar verdik.

Bu oluşturduğumuz platformlarda islam dini dışındaki diğer dine inanan kişilerinde özgür bir şekilde kendi dinini yaşayabileceği odalarımızda aynı zamanda bulunmakta ve diğer dinler hakkında Fikir alışverişi yapabileceğiniz seviyeli sohbet odası İnternet aracığılıyla birden fazla kişinin dini konular üzerinde yaptıkları sohbete islami sohbet denir. Yalnızca internet bağlantısı ve sitemize erişim için gerekli olan "telefon, tablet veya bilgisayar" yardımıyla bu sohbetlere katılım sağlayabilirsiniz. Eski nesil IRC alt yapısıyla sizlere sunduğumuz bu hizmette üyelik sistemi bulunmaz. Yalnızda kurallara uygun bir nick (takma isim) girerek sisteme dahil olabilirsiniz.

İslami Chat Nedir ?

İslami chat cümlesini biraz açalım islami chat'in ve konuşmaların İslam dini ile alakası olması ve İslami bir şekilde gerçekleştirilmesi sonucu ortaya çıkmış bir cümledir. İslamiyet dinine inanan müminlerin bir yerde toplanır , bir meclis oluşturup dini konular üzerine sohbet etmesidir. islam hakkında merak ettiklerini büyük alimlerin sohbetini dinleyerek öğrenirler bu konuda bir çok cemaatler islami dini sohbet vaaz verir ve binlerce dinleyicileri izleyicileri vardır. şunu açıkca belirtelim bu oda islami kurallar içinde sohbet edilir ve ahlak dışı tartışma sohbetlere yöneticilerim tarafında müdale edilir tabi ailimerin sohbet vaazları gibi değildir müslüman olan kişilerin bir birilerine yönelttiği sorular sohbetler ile fikir alış verişi yapılır sohbet odası sayfası sevgili mümin kardeşlerimiz #islam odasında islami sohbet yapabilir ayetleri hadisler hakkında sorular sora bilirsiniz islam hakkında merak ettiğiniz herşeyi mümin kardeşlerimiz ile seviyeli düzeyli bir şekilde kurallar çerçevesinde konuşa bilir paylaşa bilirsiniz siz değerli mümin kardeşlerim islami soru oyun botumuz vardır islami oyun botu sizlere sorular soruyor sizlerde biliyorsanız cevap veriyorsunuz bilmiyorsanız sorunun cevabını bu şekilde ögrenmiş oluyorsunuz.

Sohbet Odaları islami bilgilerin paylaşıldığı ve konuşulduğu ücretsiz mobil dostu bir platformdur. Hadis mealleri, hadis sohbeti, dini bilgiler, ve islami içerikli konular hakkında muhabbetlerin edildiği ve islam ahlakına uygun bir sohbet sitesidir.