Saç ve sakal ekimi nasıl yapılır

TAKİP ET

Hiç kuşkusuz erkeklerin en önemli aksesuarlarının başında saç ve sakalları görmektedir.

Hiç kuşkusuz erkeklerin en önemli aksesuarlarının başında saç ve sakalları görmektedir.

Erkeği adeta tamamlayıcı aksesuarlarından olan saç ve sakal kimi zaman bir hastalık kimi zaman genetik kimi zaman stresli yaşam kimi zamanda yaşadığı iklim itibariyle belli yaştan sonra dökülmeler başlamaktadır.

Bu durumları yaşayan erkekler genellikle daha çok bunalıma girip daha çok stres olduğu için hızlı dökülme daha da artmaktadır.

Saç ve sakal dökülmesinde ne yapmalı

Bu durumu yaşayan erkekler genellikle yaptıkları ilk şey konu hakkında araştırma olmaktadır. Direkt olarak internette saç dökülmesi sakal dökülmesi gibi yorumları okumaktadırlar. Genellikle de bu tip yorumların çoğunda birçok bitkisel çözüm önerisi sunulmaktadır.

Herkeste aynı etkiyi aynı sonucu vermeyecek yüzlerce bitkisel çözüm de çare arayan erkekler haliyle daha çok strese girip dökülmeleri daha da hızlanmaktadır.

Saç ve sakal dökülmesinde yapılması gereken direkt internette bulunan bilgilere istinaden işlemler yapmak yerine konunun uzmanından yardım almak gerekir.

Ali Polat Saç Ekim Merkezi alanında uzman kadrosu ile 7/24 canlı destek ile aklınıza takılan tüm sorularınızı konunun uzmanına sorabilirsiniz.

Birçok bitkisel çözüm de çare arayana kadar Ali Polat Saç Ekim Merkezi‘nde kaliteli güvenilir ekonomik ve ömür boyu garantili saç ve sakal ekimi yaptırabilirsiniz.

Saç ve sakal ekimi nasıl yapılır?

Erkeklerin karşılaştığı saç dökülmesinde öncelikle dökülen kısım alnın üst kısmındaki sağ ve sol bölgelerdir. Daha sonra başın tam üst kısmındaki Tepe noktasında dökülmeler olmaktadır. İlerleyen yıllar itibariyle başın üst kısmı ve artık yavaş yavaş arka kısımlara doğru dökülmeler devam etmektedir. Bu tip durumlarda dökülmeyen nokta ense diye tabir edilen başın arka ve alt kısımlarına doğru olan bölgelerdir.

Saç Ekimi ve Sakal Ekimi işleminde yapılan öncelikli olarak ihtiyaç duyulan bölgenin belirlenmesi ve işaretlenerek çizilmesidir. Daha sonra bu çizilen yerlere ekilecek olan köklerin kanallarının açılma işlemidir. Bu işlemden sonra köklerin alınacağı gür ve sağlam olan kökleri belirleyip kullanılabilecek kadar sayıda o kökleri almaktır. Alınan bu kökler daha sonra ihtiyaç duyulan bölgedeki açılan kanallara uygun şekilde tek tek ekilmektedir. Son teknolojik aletler ile gerçekleştirilen bu işlemler ömür boyu garantili olmaktadır.

Ali Polat Hair Transplant Murat Sungurtekin gibi binlerce müşterilerinin memnuniyetlerine talip.

Ali Polat Saç ekim Merkezi

Adres:  Esentepe Mah. Koreşehitleri Cad. No:2 Şişli İstanbul / TÜRKİYE

Telefon: 0552 568 13 89