Real Madrid Futbol Okulu'nun sezon açılışı yapıldı

TAKİP ET

ANTALYA (AA) - Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Real Madrid Vakfı Futbol Okulu'nun 6 sezon açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Regnum Carya Otel'in futbol sahasında düzenlenen açılış törenine Real Madrid kulübünden futbol okulu için gelen eğitmen Pablo Diaz, yardımcısı Maxim Fomenko ve futbol operasyon sorumlusu Arda Gençler başta olmak üzere 5 eğitmen katıldı.Açılışta hocalar ve çocuklar birlikte pasta kesti.Açılışın ardından Diaz, futbol okulunda...

ANTALYA (AA) - Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Real Madrid Vakfı Futbol Okulu'nun 6 sezon açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Regnum Carya Otel'in futbol sahasında düzenlenen açılış törenine Real Madrid kulübünden futbol okulu için gelen eğitmen Pablo Diaz, yardımcısı Maxim Fomenko ve futbol operasyon sorumlusu Arda Gençler başta olmak üzere 5 eğitmen katıldı.

Açılışta hocalar ve çocuklar birlikte pasta kesti.

Açılışın ardından Diaz, futbol okulunda bulunan çocuklara futbol hakkında teknik bilgiler verdi, sonrasında ise bir saat süreyle idman yaptırdı.

Haftanın 5 günü gerçekleştirilecek antrenmanlar otelin sahalarında yapılacak. 2 Eylül'e kadar sürecek çalışmalara, 6-16 yaş arası otelde konaklayan çocuklar katılıyor.

Yapılan açıklamada, otel dışından da kayıt alınacağı belirtildi.