OPET, 30'uncu yılına özel kampanya başlattı

TAKİP ET

ANKARA (AA) - OPET, "OPET Ultramarket Alışverişlerine Boş Yok Kampanyası" ile Ultramarketlerde yapılacak her 100 lira ve üzerindeki alışverişlerde müşterilerine OPET yakıt puan...

ANKARA (AA) - OPET, OPET Ultramarket Alışverişlerine Boş Yok Kampanyası ile Ultramarketlerde yapılacak her 100 lira ve üzerindeki alışverişlerde müşterilerine OPET yakıt puan hediye ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, OPET, 30'uncu yılında müşteri deneyimini mükemmelleştirmeye yönelik kampanyalarına devam ediyor.

Şirket, 20 Ekim'e kadar kampanyaya kayıtlı aktivasyonlu OPET Kart ya da cep telefonu ile seçili OPET Ultramarket ve otomasyon sistemi olan Fullmarket Ekstra istasyonlarında yapılacak 100 lira ve üzeri market alışverişlerinde 15 lira, 50 lira veya 100 lira değerindeki yakıt puan ödüllerinden herhangi birini hediye ediyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, MARKET KAZAN yazıp boşluk bırakarak aktivasyonlu cep telefonu numaralarını 6738'e kısa mesaj göndermeleri veya OPET Mobil uygulamasına giriş yapıp, ilgili sayfadan kampanyaya katılmaları gerekiyor. Kampanya kapsamında yüklenen puanlar ise 31 Ocak'a kadar kullanılabilecek.








AA