Nurullah Genç Karaman'a Geliyor

TAKİP ET

Karaman Önder İmam Hatipliler Derneği, Prof. Dr. Nurullah Genç'in katılacağı 'Başarı Bedel İster' başlıklı konferans düzenliyor.

Karaman’da, Karaman Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından Şair ve Akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç'in katılımı ile 'Başarı bedel ister' konulu konferans düzenlenecek.
Konferans; 22 Kasım 2022 Salı günü saat 20:00’da 15 Temmuz Konferans salonunda yapılacak.

Ekonomi, sanat ve edebiyat gibi birçok alanda başarıya imza atan Prof. Dr. Nurullah Genç’in katılımıyla düzenlenecek olan konferans; ismini, kendi adıyla taşıyan  “Başarı Bedel İster” adlı kitabından alıyor.

Başarılı yazar Prof. Dr. Nurullah Genç; işletme, yönetim ve organizasyon konularını ele aldığı "Başarı Bedel İster" adlı kitabı ile söyleşisinde ‘insanın hayat mücadelesi’ gibi birçok konuya değinecek.

NURULLAH GENÇ KİMDİR?

Nurullah Genç, 9 Eylül 1960 yılında Erzurum’un Horasan ilçesinde doğdu. Türk şair, iktisatçıdır.

1983 Yılında  Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Yine aynı üniversiteden doktor, doçent ve profesör unvanlarını aldı.

Şu anda  İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi'nde öğretim üyesidir. Aynı okulda "liderlik analizi", "işletme yönetimi", "yönetim ve organizasyon", "uluslararası işletmecilik" derslerini vermektedir.

Yıllardır işletme yönetimi ile ilgili olarak pek çok işletmeye danışmanlık yapan ve eğitimler gerçekleştiren Genç, proje uygulama ve stratejik planlama konularında da hizmet vermektedir.

29 Aralık 2012 itibarıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nda yönetim kurulu üyeliği görevine başlayan Genç, 2015 milletvekili seçimleri öncesinde aynı yılın şubat ayında görevinden istifa etmiştir.