Niğde'de "Mutluluğa Kurşun Sıkma" kampanyası tanıtıldı

TAKİP ET

Niğde'de "Mutluluğa Kurşun Sıkma" kampanyasının tanıtımı yapıldı.Şadırvan Park'ta düzenlenen programa, Vali Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök katıldı.Programda, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kutlamalarda havaya ateş açılması sonucu gerçekleşen ölüm ve yaralanma olaylarına dikkati çekmek için stant kurdu, broşür dağıttı.Etkinlikte gazetecilere açıklama yapan Vali Koç, insanların...

Niğde'de Mutluluğa Kurşun Sıkma kampanyasının tanıtımı yapıldı.

Şadırvan Park'ta düzenlenen programa, Vali Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök katıldı.

Programda, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kutlamalarda havaya ateş açılması sonucu gerçekleşen ölüm ve yaralanma olaylarına dikkati çekmek için stant kurdu, broşür dağıttı.

Etkinlikte gazetecilere açıklama yapan Vali Koç, insanların sevinçlerini havaya ateş ederek göstermek gibi kötü bir alışkanlığı olduğunu belirterek, Bu alışkanlık nedeniyle üzücü olaylarla karşılaşıyoruz. Bunların önüne geçmek ve vatandaşların canlarına zarar gelmesini önlemek adına İçişleri Bakanlığı gerekli tedbirleri almaktadır. Tedbirler sonucunda 2019 ile 2021 yılını mukayese ettiğimizde olay sayısında yüzde 78 ve ölümlerde yüzde 50 düşüş var. Amacımız bu tür istenmeyen olayların önüne geçmek. ifadelerini kullandı.


AA