Niğde'de "Din ve İnsan" konulu panel düzenlendi

TAKİP ET

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından "Din ve İnsan" konulu panel gerçekleştirildi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Çiçek, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.Çiçek, programda yaptığı konuşmada, bu tür programların öğrencilere, hem sosyal hem de akademik anlamda büyük katkılar sağlayacağını ve bu etkinliği...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından Din ve İnsan konulu panel gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Çiçek, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Çiçek, programda yaptığı konuşmada, bu tür programların öğrencilere, hem sosyal hem de akademik anlamda büyük katkılar sağlayacağını ve bu etkinliği gelenek haline getirilerek her yıl düzenleneceklerini belirtti.

Panelde, 22 öğrenci ve 2 akademisyen çeşitli konularda sunum yaptı.

Panel sonunda, katılımcılara belge verildi.