Netflix Türkiye'de 6 ayda 2. zammı yaptı

TAKİP ET

Netflix, Nisan ayından sonra bu yıl içinde ikinci kez fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Peki, yeni Netflix Türkiye fiyatları ne kadar oldu? Netflix...

Netflix, Nisan ayından sonra bu yıl içinde ikinci kez fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Peki, yeni Netflix Türkiye fiyatları ne kadar oldu?

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Son olarak Nisan ayında abonelik ücretlerini artırak akış devi, böylece 6 ay içerisinde ikinci kez fiyat artışına gitmiş oluyor.

Yeni zamla birlikte temel paketin 37,99 TL olan fiyatı 45,99 TLye, Standart paketin 57,99 TL olan fiyatı 69,99 TLye ve Özel paketin 77,99 TL olan fiyatı 93,99 TLye yükseldi. Böylece en ucuz Netflix üyeliğinin fiyatı 45,99 TLye yükseltilmiş oldu.

Netflix Türkiye fiyatları
Temel Paket: 45,99 TL
Standart Paket: 69,99 TL
Özel Paket: 93,99 TL

Netflix abonelik seçenekleri

Temel paket 480p çözünürlükle yayın yapıyor, yayınlar aynı anda sadece tek bir cihazda izlenebiliyor. Standart paket 1080p çözünürlük ve aynı anda 2 cihazda izleme imkanı sunarken, Özel paket 4K çözünürlüğe sahip, aynı anda 4 cihazda yayınlar izlenebiliyor.

Netflixin zamlı fiyatları, yeni abone olacaklar için şu andan itibaren geçerli. Eski aboneler ise, en azından kısa bir süre için de olsa, mevcut fiyattan aboneliklerini devam ettirebilecek.

Netflix, son zamanlarda çok da iyi bir dönem geçirmiyor. Hatırı sayılır bir abone kaybı yaşadığı bildirilen akış devi, yeni yapımlar ve oyun hizmeti ile abonelerini tutmaya çalışsa da bunda başarılı olabilmiş gibi görünmüyor. Bakalım yeni zamdan ülkemizdeki abone sayısı nasıl etkilenecek...