Meyve Fidanı Nereden Alınır?

TAKİP ET

Meyve yetiştiriciliği yapan, yapmak isteyenler için önemli hususlardan biri de fidanın kalitesidir.

Meyve yetiştiriciliği yapan, yapmak isteyenler için önemli hususlardan biri de fidanın kalitesidir.

Özellikle iyi bakım bir fidan ile yapılan dikim sormasında verim daha yüksek olabilmektedir. İşte bu noktada firmamız tarafından siz müşterilerimize meyve fidanı siparişi seçeneği sunulmakta, Türkiye’nin neresinde olursanız olun, özel hazırlanarak satın aldığınız fidanlar güvenli bir şekilde teslim edilmektedir. Sitede bulunan tüplü ya da açık kök olarak satılan farklı türdeki fidanlar, sizler kargo ile ulaştırılmakta olup yolculuk sırasında zarar görmemesi açısından özenle paketlenmekte ve kök, dal kısımları korunmaktadır.

Meyve Fidanı Fiyatları

Aradığınız farklı türdeki fidanları, sitemiz üzerinden temin etmeniz oldukça kolaydır. Türkiye’nin her yerine teslim gerçekleştiren markamız bünyesinde spesifik türlerden, aradığınız her türlü meyve fidanını bulmanız oldukça kolaydır. Aynı zamanda ucuz meyve fidanı satın almak isteyenler için de en uygun fiyatları sizlere sunan sitemiz üzerinden güvenli alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Açık kök fidanlar olarak geniş bir katalogda bulunmakta olup ağaç kavunu, ağaç kivisi, salkım ceviz, ahududu, Black Beaut, Bozcaada Üzüm, Bursa Kestane, Chandler Ceviz fidanı gibi daha birçok meyve türünü sitemizde, açık köklü fidanlar sekmesi altında bulabilirsiniz.

Ayrıca tüplü olarak ise Çataloğlu Kayısı, Cresthaven Şeftali, Gojiberi Fidanı, İğde Fidanı, Japon Armudu, Kaman cevizi, Karayemiş fidanı, Limon fidanı gibi daha birçok seçenek de tüplü olarak satışa sunulmakta olup sitemizde ilgili sekme altında yer almaktadır.

Meye fidanları açık ya da tüplü olmasına göre farklı fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Bunun yanı sıra meyve türüne göre de fidanların fiyatları değişiklik gösterebilmektedir. Sitemiz bünyesinde satışa sunulan fidanların fiyatları hakkında bilgi almak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Meyve Fidanları Dikim Zamanı

Sitemiz üzerinden almış olduğunuz fidanların dikim zamanı, kök türüne göre ve meyveye göre farklı olabilmektedir. Buna göre genellikle ekim ayında itibaren olmak üzere nisan ayını ortasına kadar geçen süre dikim için ideal olarak kabul edilmektedir. Meyve türüne göre soğuğa dayanıklı olup olmamasına göre de bu zaman değişebilmektedir. Bu noktada sitemiz üzerinden almış olduğunuz meyve fidanı siparişi sonrasında teknik destek almanız mümkündür.