Mert Grup Sigorta Kadın Voleybol Takımı, moral yemeğinde buluştu

TAKİP ET

Misli.com Sultanlar Ligi'nde ilk kez mücadele edecek Mert Grup Sigorta Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi moral yemeğinde bir araya...

Misli.com Sultanlar Ligi'nde ilk kez mücadele edecek Mert Grup Sigorta Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

The Ankara Hotel'de gerçekleşen yemekte kulüp başkanı Aydın Kaya, asbaşkan Vedat Özer, teknik kadro ve oyuncular yer aldı.

Başkan Aydın Kaya, voleyboldaki ilk yıllarında ciddi bir başarı yakalayarak Sultanlar Ligi'ne yükseldiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bu çok ciddi bir başarıdır. Mert Grup Sigorta ikinci yılında da ligde gereğini yapacaktır. Teknik ekibe, oyunculara sonuna kadar güveniyorum. İnşallah hak ettiğimiz yere geleceğiz. Bu sene hedefimiz ligde kalmak. Kalıcı olup sağlam bir altyapıyla ileriye dönük Ankara'dan bir şampiyon takım çıkarabiliriz. Kısa vadede biraz daha idealist olup ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bu ligde çok ciddi kurum ve kulüp takımları var. Daha yeniyiz. Altyapımız mevut değil, bunla alakalı gerekli çalışmaları yapıyoruz. İleriye dönük hedefimiz ise şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında başarı."

Başantrenör Nahit Cantürk de geçen sene aldıkları başarıya vurgu yaparak, "Yola çıkarken koyduğumuz hedeflere ulaştık. Bu takım kurulduğunda hedef son damlasına kadar mücadele eden bir ekip oluşturmaktı. Bunu da başardık. Yarın güzel bir galibiyetle lige başlamak istiyoruz. Yeni sezon hayırlı olsun." dedi.

Takım kaptanı İkbal Merve Albayrak ise yarın ilk maçlarına çıkacaklarını hatırlatarak lige renk katmak istediklerini kaydetti.