Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın'ı ziyaret etti

TAKİP ET

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, göreve yeni getirilen Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Palancıoğlu, ziyarette, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.Sanayiciye her zaman destek verilmesi gerektiğini belirten Palancıoğlu, "Ekonominin büyümesi, ihracatın ve istihdamın artması için belediye olarak sanayicilere her türlü desteği vereceğiz." ifadesini kullandı.Yalçın ise...

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, göreve yeni getirilen Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Palancıoğlu, ziyarette, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Sanayiciye her zaman destek verilmesi gerektiğini belirten Palancıoğlu, Ekonominin büyümesi, ihracatın ve istihdamın artması için belediye olarak sanayicilere her türlü desteği vereceğiz. ifadesini kullandı.

Yalçın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanayicilere en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacaklarını kaydetti.

Ziyarete, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Demirok Pınar ve Kayseri OSB'nin yönetim kurulu üyeleri katıldı.