Masterchef'e Ceza! RTÜK'ten o görüntüler için flaş hamle geldi!

TAKİP ET

Masterchef Mehmet Şef'ten Furkan'a çok sert sözler! RTÜK'ten o görüntüler için flaş hamle geldi!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Furkan ağlayarak stüdyoyu terk etmişti.

Tabağını tamamlayamamasına rağmen şeflerin önüne tadıma getiren Furkan, Mehmet şeften ağır sözlere maruz kalmıştı. Duydukları karşısında gözyaşlarına boğulan Furkan şon bölümde de eleme adayı oldu. Mehmet Şef’in Furkan’a çok sert bağırdığı görüntüler cezaya neden oldu. RTÜK Mehmet Şef’in Furkan’a bağırması nedeniyle kanala ceza verdi.

Masterchef Türkiye tüm hızıyla yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümde Mehmet Şef'in sözleri karşısında gözyaşlarına boğulan Furkan, stüdyoyu aniden terk etmişti. Tabağını beğenmeyen yarışmacıyı çok sert dille eleştiren Mehmet Şef kendine hakim olamadı. RTÜK, TV 8'in "MasterChef Türkiye" programını masaya yatırdı. Konuyla ilgili olarak kanala ceza verildiği biliniyor.

RTÜK MASTERCHEF'TEKİ OLAY GÖRÜNTÜLER İÇİN TV8'E CEZA VERDİ!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında Furkan ve Mehmet Şef arasında tatsızlık yaşanmıştı. RTÜK, MasterChef programında 'bir yarışmacıyı ağlatarak stüdyodan çıkmasına sebebiyet verebilecek derecede yüksek ses tonu ile sarf edilen ifadeler ve yarışmacıya bağırılmasının insan onurunu zedelediği' hükmüyle idari para cezası verdi…

Masterchef Mehmet Şef’ten Furkan’a çok sert sözler! O görüntüler için RTÜK’ten flaş hamle geldi!

'İNSAN ONURUNU ZEDELEDİĞİ HÜKMÜYLE CEZA'

RTÜK, TV 8'in "MasterChef Türkiye" programına cezayı kesti. Programda bir yarışmacıyı ağlatarak, stüdyodan çıkmasına sebebiyet verebilecek derecede yüksek ses tonu ile sarf edilen ifadeler ve yarışmacıya bağırılmasının insan onurunu zedelediği hükmüyle yayıncı kuruluşa idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı.

NE OLMUŞTU? TABAĞI YETİŞTİREMEYİNCE...

MasterChef Türkiye'nin 8 Eylül Salı ekrana gelen son bölümünde, takım oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlığı kazanabilmek için yeniden mücadele etti.

İkinci bölümde Somer Sivrioğlu'nun istediği ördek etli gözleme yapmaya çalışan yarışmacılar, daha sonra ise tabaklarıyla şeflerin karşısına çıktı. Tabağını yetiştiremeyen Ayyüce, sunuma çıkmadı ve tabağını götürmedi. Yine tabağını tamamlayamayan Furkan ise yaptığı yemekle şeflerin karşısına çıktı.

Masterchef Mehmet Şef’ten Furkan’a çok sert sözler! O görüntüler için RTÜK’ten flaş hamle geldi!

"ŞEFLERE SAYGISIZLIK OLMASA..."

Ancak Furkan'ın tabağını gören Mehmet Yalçınkaya çok sinirlendi.

Furkan'a kızan Şef Yalçınkaya, "Bu ne böyle? Sen nasıl getirebiliyorsun böyle şef yemeğini buraya? Yapamadıysan getirme. Ayyüce gibi 'Yok' de. Şeflere saygısızlık olmasa ben bu tabağı tatmam bile" sözleriyle bağırdı.

Mehmet Şef'in sert eleştirilerin ardından gözyaşlarını tutamayan genç yarışmacı Furkan şeflerden izin aldıktan sonra stüdyodan ayrıldı.