Martı, Micromobility America'ya katılacak

TAKİP ET

- Martı Kurucusu ve Üst Yöneticisi Oğuz Alper Öktem'in konuşmacı olarak yer alacağı mikromobilite etkinliğinde Martı, standıyla da Türkiye'yi bir kez daha uluslararası arenada temsil edecek

İSTANBUL (AA) - Martı, dünyanın mikromobilite etkinliklerinden biri olan Micromobility America'da boy gösterecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Martı Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Oğuz Alper Öktem’in konuşmacı olarak yer alacağı mikromobilite etkinliğinde Martı, standıyla da Türkiye'yi bir kez daha uluslararası arenada temsil edecek.

Öktem, 15-16 Eylül'de düzenlenecek etkinliğin ilk gününde, gelişmekte olan pazarlarda mikromobilite şirketi olmak konusunda 20 dakikalık bir konuşma yapacak.

15 Eylül günü yerel saatle 14.30'daki oturumda Öktem, dünya çapında çok sayıda sektör profesyoneline, Martı'nın ve Türkiye'de mikromobilite pazarının hikayesini anlatacak.

Oğuz Alper Öktem ayrıca sektör fikir önderleriyle gerçekleştirilecek olan bir podcast serisine de konuk olacak.

Verilen bilgiye göre, fuar bölümünde yer alacak Martı standında ziyaretçiler bilgilendirilirken, Martı’nın mikromobilite ürünleri ve çalışmaları tanıtılacak.

Teknoloji inovasyonunun dünya başkentinde mikromobilitenin en iyi küresel kurucuları, düşünürleri ve liderlerinin buluşacağı Micromobility America’ya 500'den fazla şehirden ve startuptan sektör lideri kurucular, gazeteciler, yatırımcılar, analistler, teknoloji uzmanları ve politikacılar katılacak.


AA