Libya heyetinden Vali Çiçek'e ziyaret

TAKİP ET

Libya'nın Mısrata ilinden "kardeş şehir" Kayseri'ye gelen 14 kişilik heyet, Vali Gökmen Çiçek'i ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çiçek, Mısrata Belediye Başkanı Mahmud Mohamed Sigutri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, iş insanlarının yer aldığı heyeti makamında ağırladı.Çiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Kayseri olarak şehrinizle ve farklı ülke şehirleriyle aramızdaki ilişkileri güçlendirmek istiyoruz....

Libya'nın Mısrata ilinden kardeş şehir Kayseri'ye gelen 14 kişilik heyet, Vali Gökmen Çiçek'i ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çiçek, Mısrata Belediye Başkanı Mahmud Mohamed Sigutri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, iş insanlarının yer aldığı heyeti makamında ağırladı.

Çiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kayseri olarak şehrinizle ve farklı ülke şehirleriyle aramızdaki ilişkileri güçlendirmek istiyoruz. Ziyaretiniz sırasında göreceksiniz ki Kayseri, tarihi, kültürel, sosyal ve sanayi alanında gelişmiş bir şehir. Bizler de ziyaretiniz sırasında sizlere her konuda yardımcı olacağız. ifadelerini kullandı.

Mısrata Belediye Başkanı Sigutri de 3 gün sürecek programda, sanayi ve ticaret odaları ile serbest bölgede bulunan fabrikaları gezeceklerini, yatırımcılarla bir araya geleceklerini belirtti.

Kayseri'nin sanayi ve ticaret alanında gelişmiş bir kent olduğunu kaydeden Sigutri, buradaki iş insanlarının tecrübelerinden yararlanmak istediklerini aktardı.

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve iş insanları da yer aldı.