Kupada Karaman FK'nın Rakibi Belli Oldu

TAKİP ET

İlk iki turda rakiplerini eleyen Karaman FK'nın rakibi Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilen kura ile belli oldu.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 14.00'te başlayan kura çekimine, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekiminde takımımızı Karaman Futbol Kulübü’nü hemşehrimiz İsmail Işık temsil etti. Işık 20 Numarayı çekti. Takımların seri başı sistemine göre eşleştiği kurada 3. Tur maçları 18-19-20 Ekim 2022 tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekimine temsilcimiz seribaşı olan rakiplerinin arasından TFF 2. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor ile eşleşti.

Temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda rakibi Şanlıurfaspor ile deplasmanda tek maç eleme usulü ile karşılaşacak.

Şanlıurfaspor TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele ediyor. Rakibimiz grubunda topladığı 13 puan ile aynı puana sahip liderin hemen altında 2. sırada yer akıyor.

Temsilcimiz kupanın birinci turunda evinde Kemal Kaynaş Stadında oynanan mücadelede Burdur MAKÜ Sporu 2-0, deplasmanda ise 2. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor 0-2 yenerek 3. tura yükselmişti.

3. eleme turunda 68 takım seri başı sistemine göre eşleşecek ve müsabakalar tek maç eleme sistemine göre oynanacak.