Kocasinan'ın genç masa tenisçisinden büyük başarı

TAKİP ET

Kocasinan Belediyesinin masa tenisi sporcusu Mehmet Ali Karaboğa, Genç Milli Takım Ferdi Seçme yarışmalarında Türkiye birincisi oldu.Belediyeden...

Kocasinan Belediyesinin masa tenisi sporcusu Mehmet Ali Karaboğa, Genç Milli Takım Ferdi Seçme yarışmalarında Türkiye birincisi oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Milli Takım Seçme müsabakaları, Afyonkarahisar'da oynandı.

Seçmelerde, Kocasinan Belediyesi masa tenisi sporcusu Mehmet Ali Karaboğa, Türkiye birinciliğini, genç kızlarda Altınay Hatun Bulut ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başarılı olan sporcularını tebrik ettiğini bildirdi.

Çolakbayrakdar, başarıların devam etmesi için sporculara verilen desteklerin süreceğini belirterek, "Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımı, gerek ferdi gerek ise takım olarak müsabakalarda gösterdiği başarılar sayesinde ilimizin adını Türkiye ve dünyaya duyurup, şehrimizi ve hatta ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Mehmet Ali Karaboğa ve Altınay Hatun Bulut ile müsabakada derece elde eden diğer sporcularımızı tebrik ediyorum. Belediye ve şahsım olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." ifadelerini kullandı.