Kocasinan'da sokak oyunları şenliği yapıldı

TAKİP ET

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çocuklara yönelik sokak oyunları şenliği düzenlendi.Boztepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen şenliğe aileleriyle katılan çocuklar, unutulmaya yüz tutmuş halat çekme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi oyunlarla eğlendi.​​​​​​​Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sokak oyunlarının mahallelerin sosyal yaşamına renk kattığını bildirdi.Her hafta değişik günlerde ve farklı mahallelerde çocuklar için etkinlik...

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çocuklara yönelik sokak oyunları şenliği düzenlendi.

Boztepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen şenliğe aileleriyle katılan çocuklar, unutulmaya yüz tutmuş halat çekme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi oyunlarla eğlendi.

​​​​​​​Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sokak oyunlarının mahallelerin sosyal yaşamına renk kattığını bildirdi.

Her hafta değişik günlerde ve farklı mahallelerde çocuklar için etkinlik düzenlediklerini belirten Çolakbayrakdar, Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizi çok mutlu ediyor. Çocuklarla ailelerinin de sokak oyunlarına katılarak keyifli dakikalar geçirmeleri bizlere ayrı bir memnuniyet katıyor. Etkinliklerimizle mahalle kültürünü yaşatıyoruz. ifadesini kullandı.

Etkinlik sonunda çocuklara ve ailelerine pilav ikram edildi.