Kocasinan Belediyesinden sokak hayvanları için yemleme çalışması

TAKİP ET

Kocasinan Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile kış şartlarından olumsuz...

Kocasinan Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile kış şartlarından olumsuz etkilenen sokak hayvanları için belirli alanlara yiyecek takviyesinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sokak hayvanları ve diğer canlılar için yemleme çalışması yaptı.

Sokak hayvanların rahatlıkla ulaşabildiği, korunaklı ve iki katlı olarak tasarlanan besleme noktalarının üst kısmında kuşlar, alt kısmında ise köpek ve kediler için mama ile su bölmeleri bulunuyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Doğadaki tüm canlılara yönelik hizmetlerimizle her zaman her şartta küçük dostlarımızın yanındayız. İlçenin muhtelif yerlerine besleme noktaları yerleştirerek, sokak hayvanları ile doğadaki diğer canlıların su ve mama ihtiyacını karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.