Kırşehir Valisi Akın'dan Ramazan Bayramı mesajı

TAKİP ET

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Akın mesajında, ramazan ayını güzel şekilde idrak ederek Ramazan...

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Akın mesajında, ramazan ayını güzel şekilde idrak ederek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayram günlerinin, dargınların barıştığı, insanların kardeşçe kucaklaştığı, birlik ve beraberliğin pekişmesine ve toplumsal huzurun artmasına katkıda bulunulan müstesna günlerden olduğunu anımsatan Akın, bayramlarda sevinç ve mutluluğa çevredeki insanları da ortak etmeye özen gösterilmesi gerektiğini aktardı.

Yoksullara, yaşlılara, kimsesizlere, hastalara, şehit ailelerine gönül kapılarının sonuna kadar açılması gerektiğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Bayramların hayatımıza kattığı huzur ve mutluluğun değerini her zaman bilmeli, dünyanın farklı yerlerinde zor durumda olan ve bayram sevincini yaşayamayan Müslüman kardeşlerimiz için dualarımızı eksik etmemeliyiz. Geçmişten günümüze kadar huzurun adresi olmuş Kırşehir'de, vatandaşlarımızın bayramını güven içerisinde geçirmeleri için ilgili kurumlarımızca tüm tedbirler alınmıştır. Salgın etkisini azaltmış olsa da bayram süresince alacağımız kişisel önlemler, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığını koruyacaktır. Kırşehirli hemşerilerimin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum. Bayramın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum."