Kepez'de 14. Geleneksel Sünnet Şöleni

TAKİP ET

Kepez Belediyesince düzenlenen 14. Geleneksel Sünnet Şöleni4nde 732 çocuk, sünnet edildi. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, DokumaPark'ta düzenlenen törende yaptığı konuşmada, tüm çocuklar için sağlıklı, güzel ve uzun ömürler temenni etti. Bir yandan kentin kronik sorunlarına çözdüklerini, büyük projelere imza attıklarını, diğer taraftan da sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçe halkına önemli hizmetler kazandırdıklarını anlatan Tütüncü, şunları kaydetti:"Bu yıl 732...

Kepez Belediyesince düzenlenen 14. Geleneksel Sünnet Şöleni4nde 732 çocuk, sünnet edildi.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, DokumaPark'ta düzenlenen törende yaptığı konuşmada, tüm çocuklar için sağlıklı, güzel ve uzun ömürler temenni etti.

Bir yandan kentin kronik sorunlarına çözdüklerini, büyük projelere imza attıklarını, diğer taraftan da sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçe halkına önemli hizmetler kazandırdıklarını anlatan Tütüncü, şunları kaydetti:

Bu yıl 732 yavrumuzu sünnet etkinliği için bir araya getirdik. Yaz boyunca ücretsiz gruplar halinde Antalya Bilim Merkezi turları yaptıracağız. Bunun yanı sıra çocuklarımızı ve ailelerini Araba Müzesi'nde misafir edeceğiz. 70 arabanın bulunduğu Araba Müzesi'nin ardından 14 bin oyuncağın olduğu Anadolu Oyuncak Müzesi de sizleri bekliyor. Yavrularımızı ve ailelerini Orman Kütüphanemizde ağırlayacağız. Bu sünnet hediyelerini yavrularımızla ailelerine de vermiş olduk.

Tütüncü, Kurban Bayramı sonrası DokumaPark'ta yazlık sinemanın hizmete gireceğini bildirdi.






AA