Kayseri Şehir Hastanesine yapılacak cami için protokol imzalandı

TAKİP ET

Kayseri Şehir Hastanesine hayırsever Ömer Kurşuncu tarafından yapılacak cami ve müştemilatı binası için protokol imzalandı.Valilikten yapılan...

Kayseri Şehir Hastanesine hayırsever Ömer Kurşuncu tarafından yapılacak cami ve müştemilatı binası için protokol imzalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kayseri Şehir Hastanesi kampüs alanına yapılacak caminin protokol imza törenine, Vali Şehmus Günaydın, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, İl Müftüsü Şahin Güven ile hayırsever Ömer Kurşuncu katıldı.

Vali Günaydın, törende yaptığı konuşmada, hayır konusunda Kayseri'nin örnek bir şehir olduğunu belirtti.

Hayatın her alanında eserlerin kazandırılmasında Kayserili vatandaşların her türlü fedakarlıkta bulunduğunu anlatan Günaydın, şunları kaydetti:

"İlimize cami, okul, sağlık ocakları ve hastane gibi birçok eser kazandırıyorlar. Şehir hastanemizde, Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Benim rüya projem' dediği projelerden bir tanesi. Bu hastane sadece Kayserimize değil aynı zamanda bölgenin hepsine hitap eden bir hastanemiz. Bu hastanelerin ne kadar önemli olduğu pandemi sürecinde ortaya çıktı. Bu pandemi sürecinde şehir hastanemiz ve diğer hastanelerimiz çok büyük mücadeleler verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

Hayırsever Ömer Kurşuncu da Kayserili vatandaşların hayır konusunda öncü olduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından "Kayseri Şehir Hastanesi Camii"nin yapımına ilişkin protokol imzalandı.