Kayseri'den kısa kısa

TAKİP ET

Kayseri'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen...

Kayseri'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Çiçek'in yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Çiçek, uyum içerisinde çalışarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, gündem maddeleri üzerinde yapılan değerlendirmenin ardından sona erdi.

- Alo 153 kitap fuarında stant açtı

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri, 5. Kayseri Kitap Fuarı'nda yerini aldı.

Kurulan stantta, kitap fuarı süresi boyunca kitapseverlerin talep, istek ve önerileri dinleniyor.

Büyükşehir personeli, ulaşım hizmetlerinden spor, kültür ve kütüphane hizmetlerine, KAYBİS'ten otoparka, zabıta denetim hizmetlerinden çevre ve veterinerlik hizmetlerine pek çok konuda vatandaşa anlık bilgi veriyor.

- KAYMEK'ten öğrencilere seminer

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) mesleki eğitim ve kurslarının yanı sıra liselerde öğrencilere yönelik eğitici seminerler düzenlemeye devam ediyor.

Büyükşehir KAYMEK, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi uzman eğitmenleri tarafından Özvatan'da düzenlediği seminerde öğrencilerle buluştu.

Özvatan Çok Programlı Lisesi ve Duran Yangın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen Geleceğimi Planlıyorum seminerinde uzman eğitmenler öğrencilere, mesleki çeşitlilik, etkili ders çalışma teknikleri, zaman yönetimi, kaynak yönetimi ve alan yönetimi konularında eğitim verdi.

Medya ve iletişim uzmanı Fatma Kırıcı ve uzman aile danışmanı Gökçe Çiçek İlhan tarafından verilen seminere öğrenciler ilgi gösterdi.

- Muhtarlardan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu ilçelerinin mahalle muhtarları kabul etti.

Merkez ilçelerde görev yapan 10 mahalle muhtarı, Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükkılıç, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Dayanışma içerisinde Kayseri'ye hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirten Büyükkılıç, Yerel yönetimlerde sizler bizim, mahallelerimizdeki elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız ve sesimizsiniz. Kayseri'mizi sizlerle birlikte inşallah güzel yarınlara taşıyacak hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. ifadelerini kullandı.


AA