Kayseri'den kısa kısa

TAKİP ET

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.Belediyeden...

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplantıdaki çalışmalar istişare edildi.

Başkan Palancıoğlu toplantıda, devam eden ve tamamlanmış projeler, yeni yılda yapılması gereken işler hakkında konuştuklarını belirtti.

Bir yıllık süreçte yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini anlatan Palancıoğlu, "Melikgazi'mize değer katmak, vizyon projelerle ilçemizi her alanda geliştirmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak rekorlarla dolu bir yılı geride bıraktık. Pandemi etkisine rağmen yıl boyunca projelerimizi hayata geçirmeye, rekorlar kırmaya devam ettik. Yeni yılda da devam edeceğiz. Mesai arkadaşlarıma çalışma azimlerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

- Başkan Palancıoğlu basın mensuplarının yeni yılını kutladı

Palancıoğlu, Kayseri'de görev yapan basın mensuplarının yeni yılını kutlayarak, 2021 yılının sağlık, barış, huzur ve bereketli bir dönem olmasını temenni ettiğini aktardı.

Başta Kovid-19 olmak üzere birçok felaketle mücadele edilen 2020 yılının geride bırakıldığını belirten Palancıoğlu, şöyle devam etti:

"Halkımıza doğru haber alma imkanı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Basın mensuplarımız pandemi döneminde yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktı. Toplumun aydınlatılması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde yürüten basın mensuplarımıza teşekkür ederim. Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının geleceğe dair beklentilerimizin gerçekleşmesine vesile olmasını diliyor, ilimizde görev yapan tüm basın mensuplarımızın yeni yılını tebrik ediyorum."