Kayseri'deki 750 özel halk otobüsü şoförüne eğitim verilecek

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, 750 özel halk otobüsü şoförüne eğitim verecek.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, 750 özel halk otobüsü şoförüne eğitim verecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu kapsamda Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda Özel Halk Otobüsü Şoförleri Eğitim programı tanıtımı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, KAYMEK AŞ, Huzur Çınarı, Ulaşım AŞ, Kayseri Halk Otobüsçüleri Esnafı Odası yetkilileri katıldı.

Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimlerde 750 özel halk otobüs şoförü 6 saat ders alacak.

Eğitim programlarında, beden dili, iletişim becerileri başta olmak üzere, davranışsal yaklaşım, stres yönetimi, şoför psikolojisi, güvenli sürüş eğitimleri, iş disiplini, öfke kontrolü, iş bilgisi ve yönetimi, iş yeri kuralları ve iş ahlakı, iş etiği gibi birçok konu yer alacak.

Tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Beyhan, ulaşımda hizmet kalitesinin artırılması noktasında birçok çalışma yaptıklarını belirtti.

Ulaşım sektöründekileri bir ailenin fertleri olarak gördüklerini anlatan Beyhan, "Bu noktada Ulaşım AŞ çalışanıydı, özel sektör temsilcileriydi bir ailenin fertleri olarak görüyoruz. Herhangi bir sıkıntımız olduğu zaman kendi içimizde bu tarz sıkıntıları ve sorunları aşmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.