Kayseri'de en güzel bahçe yarışması düzenlenecek

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından en güzel bahçe yarışması düzenlenecek.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 kategorideki yarışma, çevre bilincini arttırmak, peyzaj çalışmalarının geliştirilmesini sağlamak, yeşil alanları artırmak, çiçek ve süs bitkilerine olan ilgiyi artırmak ve çevreyi güzelleştirmek amacıyla düzenlenecek.Yarışmada dereceye girenlere ahşap kamelya, piknik masası, salıncak bank ve çöp...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından en güzel bahçe yarışması düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 kategorideki yarışma, çevre bilincini arttırmak, peyzaj çalışmalarının geliştirilmesini sağlamak, yeşil alanları artırmak, çiçek ve süs bitkilerine olan ilgiyi artırmak ve çevreyi güzelleştirmek amacıyla düzenlenecek.

Yarışmada dereceye girenlere ahşap kamelya, piknik masası, salıncak bank ve çöp sepeti gibi çeşitli hediyeler verilecek.

Yarışmaya başvurular yarın başlayıp 30 Ağustos'ta sona erecek.