Kayseri Büyükşehir Belediyesinden sağlık personeline 4 milyon lira değerinde araç desteği

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde filyasyon ve aşılamada çalışacak sağlık personeline bugüne kadar 4 milyon...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde filyasyon ve aşılamada çalışacak sağlık personeline bugüne kadar 4 milyon lira değerinde araç desteğinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın, filyasyon ve aşılama için sağlık çalışanlarına yönelik desteği devam ediyor.

Bu kapsamda, daha önce sağlık ekiplerine 63 araç ve 84 personel desteği veren belediye, aşılama çalışması için şoförleriyle 24 yeni araç daha tahsis etti.

Büyükkılıç'ın salgının kontrol altına alınması amacıyla özel önem verdiği filyasyon ekiplerine bugüne kadar sağlanan desteğin maliyeti 4 milyon liraya ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, salgın süreci nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları arasındaki dayanışmanın en güzel örneklerinin Kayseri’de sergilendiğini belirtti.

Üzerlerine düşen ne varsa hiçbir tereddüt göstermeden desteklerini esirgemediklerini anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bu süreçte de yine 24 sıfır aracı, şoförleri ile İl Sağlık Müdürlüğümüze filyasyon odaklı hizmet etmek amacıyla teslim edeceğiz. Çalışkan, gayretli büyükşehir belediye ekibine, bizimle uyum içerisinde çalışan sağlık müdürümüze ve onun ekibine, şehir hastanemizin kıymetli başhekimine, gururumuz olan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültemizin gerek üniversite rektörü, gerek dekanı ve oradaki aşı konusunda araştırma yapan ekibine ve bütün bu güzellikleri bizlere yaşatan, vesile olan destek veren Kayserili hemşerilerimize teşekkür ediyorum."