Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğa kampları başladı

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin doğa kampları, misafirlerine kapılarını açtı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sarımsaklı Barajı'nda yapılacak ve yaz boyu devam edecek doğa kamplarının ilki hafta sonu başladı.Kampta, aileler çocukları ile keyifli vakit geçirmenin yanı sıra birbirinden farklı parkurlar, voleybol, okçuluk gibi oyun alanları, sabah sporu, kamp ateşi, canlı müzik, yarışmalar ve birçok etkinlikle doğanın keyfini çıkarıyor.Doğa kampları 0-7...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin doğa kampları, misafirlerine kapılarını açtı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sarımsaklı Barajı'nda yapılacak ve yaz boyu devam edecek doğa kamplarının ilki hafta sonu başladı.

Kampta, aileler çocukları ile keyifli vakit geçirmenin yanı sıra birbirinden farklı parkurlar, voleybol, okçuluk gibi oyun alanları, sabah sporu, kamp ateşi, canlı müzik, yarışmalar ve birçok etkinlikle doğanın keyfini çıkarıyor.

Doğa kampları 0-7 yaş için ücretsiz olurken, 8-12 yaş için 140 TL, 13 yaş üzeri için 180 TL olarak belirlendi.

Ayrıca doğa kampı süresince ulaşım, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, çadırlar ve uyku tulumu Spor AŞ tarafından temin edilecek.

Vatandaşlar doğa kampları ile ilgili duyuru, rezervasyon bilgileri ve haftalık kamp programına Spor AŞ'nin internet sitesinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabiliyor.


AA