Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ödül aldı

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması'nda kültür sanat eğitim ve spor...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması'nda kültür sanat eğitim ve spor faaliyetleri dalında layık görülen ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen "Tam Bana Göre Festival"de ödülü, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, Kayseri’ye ödüllerin yakışacağını ve bu ödülün kendilerini daha çok motive edeceğini belirtti.

Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Görüyorsunuz tabloyu, sevincimizi hep beraber paylaşıyoruz. Kayserimiz adına, tüm belediye başkanlarımız adına, büyükşehrimiz adına bu ödülü aldık. Bize bu ödülü layık gören Cumhurbaşkanımıza, aynı zamanda yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Artık bu bizi motive eder, daha çok koştururuz. Daha çok yatırım yaparız. Zaten 30 büyükşehir içerisinde birinci sırada olduğumuza göre bu sene o rakamları çok çok katlayarak daha iyi noktalara geleceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın."