Kaş'ta yapılacak Kasaba Çarşı ve Meydan Düzenleme Projesi tanıtıldı

TAKİP ET

Antalya'nın Kaş ilçesinde yapılacak Kasaba Çarşı ve Meydan Düzenleme Projesi, tanıtıldı.Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kasaba Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda, belediye olarak ilçede yaklaşık 60 proje hazırladıklarını ve bunun yüzde 50'sini tamamladıklarını söyledi. Kasaba Mahallesi için de özgün özelliğini koruyan bir proje hazırladıklarını dile getiren Ulutaş, "3 bin metrekarelik bir alanda çarşı ve meydan düzenleme çalışması yapıyoruz. İçerisinde 30...

Antalya'nın Kaş ilçesinde yapılacak Kasaba Çarşı ve Meydan Düzenleme Projesi, tanıtıldı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kasaba Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda, belediye olarak ilçede yaklaşık 60 proje hazırladıklarını ve bunun yüzde 50'sini tamamladıklarını söyledi.

Kasaba Mahallesi için de özgün özelliğini koruyan bir proje hazırladıklarını dile getiren Ulutaş, 3 bin metrekarelik bir alanda çarşı ve meydan düzenleme çalışması yapıyoruz. İçerisinde 30 araçlık otoparkı, çocuk oyun alanı, tören alanı, restoran, kahvehane, zincir market, berber, kasap ile iş yerleri olacak. İlçemiz için güzel bir projeyi daha hayata geçireceğiz. diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, Mahalle Muhtarı Süleyman Özen, projeyi hazırlayan yüksek mimar Ufuk Parlakdağ ve mimar Çağhan Konu ile vatandaş katıldı.


AA