Karaman Tarımı İçin Bir Araya Geldiler

TAKİP ET

İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ ve Karaman'ın çiftçi örgülerinin başkanları Ankara'da bir dizi çalışma ziyaretinde bulundular.

İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ ve Karaman'ın çiftçi örgülerinin başkanları Ankara'da bir dizi çalışma ziyaretinde bulundular.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali DORLA, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Süleyman Selim AKKUŞ, Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Sami YAŞAR ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ali SEÇGİN ile birlikte öncelikle Karaman Milletvekilleri Dr. Recep ŞEKER ve Av. Selman Oğuzhan ESER ile bir araya gelen heyet İlimizde gündemde olan tarımsal projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan görüşmeler neticesinde ilimiz tarımına büyük oranda fayda sağlayacak müjdeli haberler ve yeni projeler olduğu bildirildi.

İlimiz tarım sektörü temsilcilerinden oluşan heyet daha sonra Tarım ve Orman Bakanlığında üst düzey bürokratlar ile çeşitli konularda görüşmek üzere ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya ERDURMUŞ, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet HASDEMİR, Personel Genel Müdürü İrfan İÇÖZ, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Metin TÜRKER, Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Salih ÇELİK, Personel Genel Müdür Yardımcısı Halim BEDİZ ile görüştüler. Görüşmelerde ilimizde halen uygulanmakta olan projeler ve gelecekte uygulanması planlanan projeler ele alındı.

Heyet son olarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Kamil ÖZCAN 'ı ziyaret etti.

Karaman tarımı için paydaş çiftçi örgütleri ile birlikte daha güçlü bir şekilde çalışmaların devam edeceği bildirildi.