Karaman'ın Sağlık Kompleksine Taşınma Çalışmaları Başladı!

TAKİP ET

Karaman'da eski doğumevi alanına yapılan sağlık kompleksine taşınma çalışmaları başladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman'da yakın zamanda hizmete girmeye hazırlanan sağlık yatırımlarını inceleyerek bilgiler aktardı.

Sağlık kompleksine taşınma çalışmaları başladı

Karaman'da eski doğumevi binasının yerine yapılan sağlık kompleksinin taşınma çalışmaları başladı. Dış cephe ve altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan sağlık kompleksinin eşyaları getirilmeye başlanırken, Vekil Recep Şeker, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun ve idare personeller ile birlikte sağlık kompleksinde incelemelerde bulundu.

Karaman'ın Tıp Fakültesi hocaları yakında geliyor

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yapımına başlanan Nükleer Tıp Laboratuvarı ve ek binası için de incelemelerde bulunan Vekil Şeker, bina içerisinde yoğun bakımlar ve Tıp Fakültesi hocaları için odaların da olacağı bilgisini aktardı.

KETEM, Aile Sağlık Merkezi ve 112 İstasyonundan oluşan kompleks bu sene hizmete giriyor

Vekil Şeker ve Müdür Kurşun, Karaman Şehir Mezarlığı karşısında, Hamidiye Mahallesindeki semt pazarı (cumartesi) girişinde bulunan ve eski 1 Nolu Sağlık Ocağı'nın yıkıldığı alana inşa edilen sağlık kompleksinde de incelemelerde bulundular.

Vekil Şeker, kompleks içerisinde 8 Hekimlik, 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Sağlıklı Hayat Merkezi’nin (KETEM) bulunacağı bilgisini verdi. Ayrıca bu merkezin 2021 yılı içerisinde hizmete gireceği belirtildi.