Karaman'dan kısa kısa

TAKİP ET

Karaman Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğiyle Karaman Belediyesi personeline kişisel ve kurumsal gelişime ilişkin hizmet içi eğitim verildi.Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirilen eğitimde, "stratejik iletişim", "öfke ve stres yönetimi", "kişisel ve kurumsal gelecek tasarımı" ve "motivasyon" konularında Dr. Gülsüm Gülnaz Gültekin tarafından sunum yapıldı.- İstasyon parkı yenileniyorKaraman Belediyesi, il genelinde park...

Karaman Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğiyle Karaman Belediyesi personeline kişisel ve kurumsal gelişime ilişkin hizmet içi eğitim verildi.

Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirilen eğitimde, stratejik iletişim, öfke ve stres yönetimi, kişisel ve kurumsal gelecek tasarımı ve motivasyon konularında Dr. Gülsüm Gülnaz Gültekin tarafından sunum yapıldı.

- İstasyon parkı yenileniyor

Karaman Belediyesi, il genelinde park ve yeşil alanların sayısını artırırken, mevcut parkları da yenileyerek daha kullanışlı hale getiriyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada ekiplerin, Gevher Hatun Mahallesi'nde Masal Park, Mümine Hatun Mahallesi’nde de yeni park yapımını sürdürürken çalışmaların bir ayağını da tren istasyonu yanında bulunan İstasyon Parkı’nda yürüttüğü belirtildi.

Deforme olan İstasyon Parkı'nda yapılacak peyzaj düzenlemesiyle parkın daha modern hale getirileceğinin paylaşıldığı açıklamada Çalışmalar kapsamında yürüyüş yolları andezit taşla kaplanacak, otomatik sulama sistemi döşenecek, dekoratif aydınlatma direkleri dikilecek, süs havuzu faaliyete geçirilecek, oturma grupları ve kamelyalar değişecek, çocuk oyun alanının zemini ve yeşil alan yenilenecek. ifadeleri kullanıldı.


AA