Karaman'da sanayi sitesi açık artırma ile dükkan satacak

TAKİP ET

Sınırlı Sorumlu Karaman Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından açık arttırma ile dükkan satışları gerçekleşecek.

Karaman'da Sınırlı Sorumlu Karaman Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından açık arttırma ile Karaman Merkez Kırbağı Mahallesinde 6 dükkanın satışları gerçekleşecek.

Konu ile alakalı olarak Sınırlı Sorumlu Karaman Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından yapılan duyuruda;

"Sınırlı Sorumlu Karaman Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından Bildirilmiştir

1. Mülkiyeti kooperatifimize ait yukarıda mahallesi, ada, parsel, cinsi, bağımsız bölümü, yüzölçümü, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen dükkanlar açık teklif arttırma yapılmak usulü ile sureti ile satılacaktır. 

2. Satışı yapılacak dükkanlar % 40 1 peşin, kalanı 12 eşit taksitle %5 fark konularak satılacaktır.

3. İhaleye katılacaklardan istenecek belgeler; Teminat makbuzu veya teminat mektubu, (İhale günü saat 10.00'a kadar yatırılmış olmalı.) T.C numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi, şirket adına katılacakların noter tasdikli imza sirküsü ve yetki belgesi ibraz etmeleri gerekir.

4. İhale 20/07/2022 tarihinde saat 13:30 'da kooperatif binamızda yönetim kurulu huzurunda açık olarak yapılacaktır.

5. Satış yapılacak dükkanların tapu teslimi ödeme bittikten sonra yapılacaktır. 6. İhale ile ilgili şartname hakkında detaylı bilgi mesai saatleri içerisinde kooperatifimizden temin edilir.

7. İhale kesinleştikten sonra ihale uhdesinde kalan, satış şartnamesine aykırı talepte bulunamaz.

8. Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir.

9. Kooperatif yönetim kurulu ihaleyi yapıp yapmamakta, ihale teklifi uygun görülmediği takdirde iptalinde serbesttir. İştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

10. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta satış şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.

11. Geçici teminat her dükkan için ayrı ayrı ve tutarında yatırılacaktır. 12. Yukarıdaki şartları yerine getiren herkes ihaleye katılabilir" denildi.