Karaman'da kar yağışı devam edecek mi? 5 günlük hava durumu...

TAKİP ET

Karaman'da geride bıraktığımız haftada havaların soğumasıyla birlikte kar yağışı da etkili oldu. Meteorolojiden alınan bilgilere göre kar yağışı hafta başında da devam edecek.

Karaman'da geride bıraktığımız haftada hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle kar yağışı da etkisini gösterdi. Kent merkezi ve ilçeler beyaza bürünürken hava sıcaklığında da sert bir düşüş yaşandı.

Meteorolojinin verilerine göre, 17 Ocak Pazartesi günü kapalı bir havanın hakim olacağı Karaman'da akşam saatlerinde kar geçişleri yaşanabilir. 18 Ocak Salı günü ise kar yağışının yeniden etkili olması bekleniyor.

19 Ocak Çarşamba günü de kar geçişlerinin yaşanmasının beklendiği Karaman'da hava sıcaklığı gün içerisinde de sıfırın altında seyredecek. Haftanın en soğuk günü olması beklenen 20 Ocak Perşembe günü ise parçalı bulutlu havanın hakim olması beklentiler arasında. Perşembe günü hava sıcaklığı akşam saatlerinden itibaren sıfırın altında 11 dereceye kadar düşebilir.

21 Ocak Cuma günü ise hava sıcaklığı birkaç derece yükselse de kapalı ve soğuk bir havanın Karaman'da hakim olacağı tahmin ediliyor.