Karaman'da biçerdöver ve otobüs ihale ile satılacak

TAKİP ET

Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karaman'da satışı yapılacak olan 3 adet taşınırın ilanını yayınladı.

Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karaman'da satışı yapılacak olan 3 adet taşınırın ilanını yayınladı.

Yayınlanan ilana göre Karaman'da, 1 adet otobüs, 1 adet minibüs ve 1 adet biçerdöver ihale usulü ile satışa sunulacak.

Taşınırların satış ihalesi, yukarıdaki görselde hizalarında gösterilen gün ve saatte, Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ihale odasında (Toplantı salonu) ,dosyalarında mevcut şartname gereğince yapılacaktır.

Adres: Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü - Başakşehir Mahallesi 2020 Sokak No:3 70200 Merkez/KARAMAN

Teklifler posta ile iadeli taahhütlü olarak gönderilebilir. Posta ile gönderilen tekliflerin ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır.

Postayla gönderilen teklifler son ve kesin teklif olarak kabul edilecektir. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Satışı Yapılacak Taşınırların ihale bedeli alıcısı tarafından peşin olarak ödenecek olup, satış bedeli üzerinden vergi mevzuatında belirtilen oranda ayrıca KDV alınacak ve araçlar hali hazır durumu ile teslim edilecek olup, her türlü vergi, resim ve harçlar ile Noterliklerce talep edilecek bedeller alıcıya aittir. Satışı yapılacak taşınırlar (araçlar) için TÜVTÜRK ya da Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce proje talep edilmesi halinde yapılacak proje tadilat masrafları dahil tüm masraflar ve sorumluluk alıcıya aittir. Bundan dolayı İdareden herhangi bir hak ve talepte bulunulamaz. Bedeli yatırılarak teslim edilen araç geri alınmaz.

İhaleye katılmak için isteklilerin:

(a) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,

(b) Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri,

(c) Geçici teminata ait belge ile birlikte TC kimlik numarası bulunan Kimlik Belgesinin aslı ve fotokopisi (Geçici teminatların banka teminat mektubuyla verilmesi halinde, Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması ve teyit yazısının da ibrazı gerekir.)

(d) Özel Hukuk Tüzel kişilerinde 2021 yılı vizeli ticaret odası veya meslek odası sicil kaydı ve ihaleye katılacak kişi için düzenlenmiş noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküsü,

(e) Gerçek şahıslar adına vekaleten katılacakların Noter tasdikli vekaletnamelerinin aslı ile birlikte Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekir.

(f) Hayat Eve Sığar (HES) Uygulamasında veya E-Devlet üzerinden HES kodları sorgusunda durumlarının RİSKLİ OLMAMASI ve bu durumu ihale saatinde ispatlamaları gerekmektedir.

Karaman Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünün Vezne çalışma saatleri dikkate alınarak geçici teminatların ödenmesi ve ihale saatinden önce İhale Komisyonu Başkanlığına ibraz edilmesi gerekmektedir.

İhalelere ilişkin şartname, mesai saatleri içerisinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir.

Komisyon, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararı kesindir.

İhale ile ilgili bilgiler http://www.karaman.csb.gov.tr/ Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr/ internet adresinden öğrenilebilir.

* Haber görselinde kullanılan biçerdöver temsili fotoğraftır.