Karaman'da Adana Demirspor Futbol Okulu Açıldı

TAKİP ET

Karaman'ın deneyimli futbol antrenörlerinden Kenan Eke yönetiminde açılan Adana Demirspor Futbol Okulu'nda geleceğin yıldız adayı futbolcuları yetişecek.

Karaman’da geleceğin futbol yıldızı adaylarının yetiştirilmesi için kolları sıvayan deneyimli futbol antrenörü Kenan Eke ve ekibi, Adana Demirspor Futbol Okulu ile geleceğin yıldız adayı futbolcularını Türk sporcuna kazandırmayı planlıyor. 

 

Karaman’da köklü bir spor kulübünün futbol okulunu açtıkları için mutlu olduklarını belirten Eke, “Karaman’da ilk defa Adana Demirspor Futbol Okulunu açtık. İlimizden Adana Demirspor’a birçok yetenekli oyuncu kazandırmak istiyoruz. Gençlerimizden ve ailelerinden gelen ilgi ve talep bizleri gerçek anlamda mutlu etti. İnşallah bizlerde bünyemizde bulunan ve alanında uzman antrenör arkadaşlarımızla birlikte gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirerek Türk sporuna kazandırmak istiyoruz” dedi.

Adana Demirspor Futbol Okulu Kayıt ve Detayları

5-15 yaş aralığında çocuk ve gençlerin kayıt yaptırabileceği futbol okulunda çalışmalar 24 Kasım 2022 Perşembe günü, Uysal Halı Saha’da başlayacak.

Kayıt ve detaylı bilgi için; 0546 447 2660– Uysal Halı Saha