Karaman Belediyespordan Ayrılan Futbolcu Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

3 Gün önce Karaman Belediyespordan ayrılan futbolcu Burak Gündoğdu Feci Şekilde Hayatını kaybetti.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde 27 yaşındaki  futbolcu Burak Gündoğdu'nun, alev alan otomobilinde cansız bedeni bulundu. İddialara göre boş arazide park halindeyken bir anda alev alan otomobilden çıkamayan Gündoğdu, yanarak hayatını kaybetti. Jandarma, talihsiz futbolcunun ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

Aracının içinde yanarak hayatını kaybeden futbolcu Burak Gündoğdu için Karaman Belediyespor kulübü bir taziye mesajı yayınladı.

Kulüp tarafından yayınlanan taziye mesajında, “ Mekanın Cennet Olsun Burak. Sezon başında kulübümüzle sözleşme imzalayan Burak Gündoğdu'nun talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrendik. Kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dendi.

KaramanBelediyespor’dan Zorunlu Açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada “2021-2022 futbol sezonu için anlaştığımız daha önce de 2 sene formamızı terleten BURAK GÜNDOĞDU ligin ilk haftasında oynanan Çatalcaspor maçı sonrası kadro dışı bırakılmıştı. Bireysel antrenmanlara devam eden BURAK GÜNDOĞDU'nun sözleşmesi karşılıklı olarak 23.09.2021 tarihinde kendi isteğiyle fesih edilmişti. Formamızı gururla terleten BURAK GÜNDOĞDU'ya tekrar Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve eşine başsağlığı dileriz” dendi.

karamansondakika