Kahramankazan'da "Engelliler Günü" etkinliği düzenlendi

TAKİP ET

Kahramankazan Belediyesi, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinlikleri kapsamında "Sevgi varsa engel yoktur" adlı eğlence programı düzenledi

Kahramankazan Belediyesi, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinlikleri kapsamında "Sevgi varsa engel yoktur" adlı eğlence programı düzenledi.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen programa, ilçedeki tüm engelliler davet edildi. İmkanı olmayanlar, belediye araçlarıyla evlerinden alınarak program sonunda evlerine bırakıldı.

Akşam yemeğinin ardından başlayan programda, Türk halk müziği sanatçısı Şerife Çalıkıran konser verdi. Eğlenceli vakit geçiren engelliler, sanatçının söylediği türkülere alkışlarla eşlik etti.

Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Doğan, burada yaptığı konuşmada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçede birçok etkinlik düzenlendiğini belirterek, "Burada amaç bireysel farklılıkları olan dezavantajlı vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmaktır." dedi.

Belediye olarak her zaman engelli bireylerin yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Doğan, düzenledikleri birçok etkinliğin yanı sıra belediye bünyesinde açılan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Engelsiz Kafe ile de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Program, Şerife Çalıkıran'a hediye, misafirlere çiçek fidesi takdimiyle sona erdi.



AA