İŞKUR TYP Kura Sonuçları Açıklandı!

TAKİP ET

İŞKUR TYP kura sonuçları isim listesi adayların gündeminde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine Toplum Yararına Programı kapsamında alımı yapılacak olan işçi alımı başvuruları bazı illerde tamamlanmasının ardından sıra kura çekimi sonuçlarına geldi. Gözler "İŞKUR TYP kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorularına çevrildi. İşte İŞKUR TYP sonuçları ve isim listesi sorgulama

Toplum Yararına Program kapsamında yapılan personel alımında kura sonuçları isim listeleri açıklandı. 

TYP kura sonuçları ile temizlik ve güvenlik personeli gibi çeşitli pozisyonlara başvurularını yapan adaylar isim listelerinden isimlerini aramaya başladı. 

Toplum Yararına Programlar kapsamında alımı yapılacak olan TYP personel kura çekimi tamamlandı. 

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve İŞKUR ortalıklığı ile gerçekleştirilen kura çekilişi gerçekleştirildi. Noter huzurunda yapılan İŞKUR TYP kura çekilişi sonuçlarına vatandaşlar E- Devlet üzerinden ulaşabilir. 

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinde yapılan duyuruda kura sonuçları isim listeleri ve istenilen evrakları yayınlandı. Yapılan duyuruda 07 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00'da Dr. Sadık Ahmet İlkokulu Müdürlüğü'nde de görev yeri belirlemek için kuraların gerçekleştirileceği duyruldu. 

İŞTE KARAMAN'DA KURASI SONUÇLARI - İSTENİLEN EVRAKLAR