İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz'dan emekli öğretmenlere ziyaret

TAKİP ET

ANKARA Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçede ikamet eden emekli öğretmenleri ziyaret etti

ANKARA Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçede ikamet eden emekli öğretmenleri ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Yılmaz, ziyaret ettiği emekli öğretmenler Mehmet Uzunoğlu, Turgut Koçaslan, Gülsüm Poyraz ve Filiz İnözü ile sohbet etti.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutladım. Bu ziyarete bazı okul müdürlerimiz de katıldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildiren emekli öğretmenlerimiz oldukça duygulandı. Ziyaretten oldukça memnun kaldılar. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmelidir. Eğitime adanmış hayatlar bizim için çok değerlidir. Bu kutsal mesleğe yıllarca hizmet ederek, çok değerli öğrencilerin yetişmesine emek vermiş emekli öğretmenlerimizi ziyaret ederek bir kez daha teşekkür etmek istedik."


AA