Hayırlı Olsun! Karaman Belediyespor 3. Ligde

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu Riva'da gerçekleştirdiği toplantıdan sonra Karaman Belediyespor'un 3. Lige yükseltilmesi kararını alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu Riva'da gerçekleştirdiği toplantıdan sonra Karaman Belediyespor'un 3. Lige yükseltilmesi kararını alındı.

Yaşanan pandemi sürecinde tüm dünya'yı kasıp kavuran koronavirüsün etkisiyle dünya çapında bir çok kısıtlamalar yapılmıştı. Bir çok tedbirler alınırken bunlardan bir tanesi de spor müsabakalarını ertelemesiydi.

Ertelenen müsabakaların normalleşme süreci ile birlikte bir çok branşta kaldığı yerden devam ettirilmişti. Fakat Bölgesel Amatör Lig'de devam etmemiş, BAL ligi kaldığı puan durumuna göre ilan edilmişti. Karaman Belediyepsor gibi aynı durumda olan bir çok klüp defalarca itirazda bulunmuş ama olumlu bir sonuç alamamıştı.

Bugün Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığının Riva'da gerçekleşen toplantıdan sonra bir takım kararlar alındı.

Alınan kararlar arasında Ligden düşürülme kalkarken Yabancı kuralının ertelenmeside yer almaktadır.

Süper Ligde 2020-2021 sezonunda 21 takımla mücadele edilirken, yeni yabancı kuralı 2020-2021 sezonunda uygulanmayacaktır.

Toplantıdan çıkan kararlar arasında en sevindiricisi ise, ilimizi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden Karaman Belediyespor 3. lige yükseltilmiştir.

İlimize hayırlı olsun diyor, Belediyespor'umuza 3. Ligde başarılar diliyoruz.