Hangi Banka Kolay Kredi Verir?

TAKİP ET

Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar, birçok vatandaşın finansman desteği için bankalara başvurmasına neden oldu...

Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar, birçok vatandaşın finansman desteği için bankalara başvurmasına neden oldu. Geçimini kredi kartı veya kredi yoluyla sağlamaya çalışanlar genellikle büyük miktarlarda borç biriktirirler. Borç almak isteyenler ise bizzat bankaya gitmeden, online başvuru zahmetine girmeden kredi almanın en kolay yolunu bulmaya çalışıyor.

Hangi bankanın en kolay krediyi verdiğini araştıran bireyler, çeşitli bankalar için kredi gereksinimlerinin detaylarını bu yazımızda bulabilirler. İşte SMS ile kolay kredi veren bankaların listesi. Borç almanın her zaman sorumlu bir şekilde ve kredinin şartlarını ve kredi hesaplama gerekliliklerini net bir şekilde anlayarak yapılması gerektiğini hatırlamak önemlidir.

Finans kuruluşlarının kredi verme konusunda farklı kriterleri vardır ve kredi başvurusunda bulunmadan önce bu kriterleri karşıladıklarından emin olmak borçlunun sorumluluğundadır. Olay kredi sitesinde bakabilirsiniz.

Ziraat Bank

Kredi ve kredi kartı ön başvurularını cep telefonunuzdan yapabilirsiniz. Bunun için talep ettiğiniz işlemi 4747'ye SMS olarak gönderiniz.

Bir kredi veya kredi kartı başvurusu yapmadan önce, hüküm ve koşulları, faiz oranlarını ve ilgili diğer ücretleri dikkatlice gözden geçirmek önemlidir. Kredi puanınız ve ek ücretler üzerinde olumsuz etkilerden kaçınmak için geri ödeme koşullarını karşılayabildiğinizden emin olun.

Akbank

Telefonunuzun mesaj kısmına SMS Kredi yazıp 4425'e göndererek Akbank'tan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu mesaj ile Akbank'tan ne kadar kredi çekebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Akbank, kredi vadesini 36 ay ile sınırlandırıyor kredi taleplerinin Akbank şubelerinden yapılması gerekiyor.

Bir kredi almayı düşünürken, onu zamanında geri ödeyebilme yeteneğinizi değerlendirmek ve genel mali planınıza uyduğundan emin olmak önemlidir. Kredi başvurusunda bulunmadan önce, kredinin şartlarını ve koşullarını ve uygulanan faiz oranlarını dikkatlice incelediğinizden emin olun.

NKOLAY AKTİFBANK

Cep telefonunuzdan kredi başvurusunda bulunmak için KREDİ yazıp TC Kimlik numaranızı SMS olarak 3050'ye gönderin. Ve kredi çekebilirsiniz, krediniz doğrudan hesabınıza aktarılacaktır. N Kolay Kredi ile banka şubelerinde sıra beklemekten ve sayfalarca evrak imzalamaktan kurtulabilirsiniz.

Bir kredi başvurusunda bulunmadan önce, En uygun Kredi nerden alınır, kredinin şartlarını ve koşullarını, faiz oranlarını ve geri ödeme kabiliyetinizi dikkatlice değerlendirmek önemlidir. Ek ücret ödememek veya kredi puanınızı olumsuz etkilememek için borcu belirtilen şartlara göre geri ödeyebildiğinizden emin olun.

Fibabank

Teminatlı veya teminatsız kredi başvurusu için size en yakın Fibabanka şubesine gidebilirsiniz. Şubeye gitmeden başvurmayı tercih ederseniz T.C. kimlik numaranızı 3422'ye gönderebilirsiniz.

Bir kredi başvurusunda bulunurken dikkatli olmanız ve geri ödeme koşullarını yerine getirebildiğinizden ve herhangi bir cezadan veya kredi puanınız üzerinde olumsuz bir etkiden kaçınabildiğinizden emin olmanız önemlidir. Kredi başvurusunda bulunmadan önce faiz oranlarını ve koşulları gözden geçirin ve finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için başka seçenekleriniz olup olmadığını değerlendirin.

Yapı Kredi

4411'e "Bireysel" T.C. Kimlik Numaranız aylık geliriniz doğum tarihinizi gün ay yıl şeklinde bir mesaj göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kredi başvurusunda bulunmadan önce faiz oranlarını, geri ödeme koşullarını ve diğer koşulları gözden geçirerek kredinin mali durumunuza uygun olup olmadığını belirlemeniz önemlidir. Ek ücret ödemekten ve kredi puanınızı olumsuz etkilemekten kaçınmak için geri ödeme koşullarını karşılayabildiğinizden emin olun.

Deniz Bank

SMS ile kredi başvurusu yapmak mümkün "KREDİM" yazıp T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi  gün,ay,yıl şeklinde ekleyiniz. Bu mesajı kısa mesajla 3280'e gönderin. Kredi başvurunuz yaklaşık 5 dakika içerisinde cep telefonunuza cevaplanacaktır.

Bir krediye başvurmak önemli bir mali karardır ve bir taahhütte bulunmadan önce kredi şartlarını, koşullarını ve faiz oranlarını dikkatlice gözden geçirmek önemlidir. Ek ücretlerden ve kredi puanınız üzerinde olumsuz etkilerden kaçınmak için geri ödeme koşullarının mali durumunuza göre uygun olduğundan emin olun

İş Bankası

İş Bankası'ndan SMS yoluyla ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için 4402 numarasına "NAKIT T.C. Kimlik numaranız kredi tutarınız doğum tarihiniz GG.AA. YYYY formatında" şeklinde bir mesaj gönderebilirsiniz. Bu yöntemle başvurduğunuz ihtiyaç kredisi tutarı, kredi notunuz ve bankanın belirlediği koşullara göre onaylanacaktır.

Kredi başvurusunda bulunmadan önce, mali durumunuza uygun olduğundan emin olmak için kredi şartlarını, koşullarını ve faiz oranlarını gözden geçirmeniz önemlidir. Ek ücretlerden ve kredi puanınız üzerinde olumsuz etkilerden kaçınmak için geri ödeme koşullarını karşılayabildiğinizden emin olun. Olay Kredi sitesinden alabilirsiniz.